Matrix Exquisite Oil Biolage

Hajtípus: minden

Fejbőr: normál

Tulajdonságok: hővédelem, simítás, ragyogást fokoz

Formula: félfolyékony

Palack: pumpás palack

Kapacitás: 92 ml

A Matrix Exquisite Olaj Biolage minden hajtípusra alkalmas. Ha rendszeresen festi haját vagy hőkezeléseket végez, ez a kozmetikum tökéletes az ön számára. Szeretné javítani frizurája állapotát? Kezde meg a kezelést most!

Mikor ajánlatos használni a Matrix Exquisite Olaj Biolage terméket?

Használja a Matrix Exquisite Olaj Biolage terméket mindne hőkezelés előtt. Arra is hasznos, hogy kiboncolja vagy stilizálja haját. A magas hőmérséklet,– amit a hajstilizáló termékek okoznak – már nem lesz ilyen ijesztő. Ha azzal küzd, hogy kifésülje a gubancokat, ajánlatos minél korábban elkezdeni a termék használatát. Az a kívánsága, hogy mindenkit ámulatba ejtsen hajával? Használja a Matrix Exquisite Olaj Biolage terméket. Elbűvölő ragyogást fog varázsolni.

Melyek a Matrix Exquisite Olaj Biolage tulajdonságai?

A Matrix Exquisite Olaj Biolage véd a hőtől. Pajzsot képez a magas hőmérsékletek ellen, amit a hajszárítók, hajvasalók és göndörítők közvetítenek. Ennek eredményeként hajszálai állandó hidratálást kapnak és simák lesznek. Többé nem’t statikus vagy göndörű a haj. Továbbá, a termék kiemeli a festett hajat, a szín hosszantartó és frizurája friss és szép megjelenéssel pompázik. A Matrix Exquisite Olaj Biolage elősegíti a fésülést és felgyorsítja a szárítási időt. Sőt, elképesztő csillogást kölcsönöz.

Hogyan kell használni a Matrix Exquisite Olaj Biolage terméket?

A Matrix Exquisite Olaj Biolage használata nagyon egyszerű. Stilizálás előtt használhatja a terméket, rögzítő kozmetikumként vagy egy intenzív kezelés keretében. Néhány cseppet kell bemasszírozni a fejbőrbe ahhoz, hogy élvezni tudja a hatásokat. Ha egy kis mennyiségű Matrix Exquisite Olaj Biolage-t hozzáad a kedvenc samponjába vagy maszkjába, az kitünő eredményekkel jár.

Előnyök:

  • óv a hőtől
  • segíti a gubancok kifésülését
  • kiemeli a festett haj színét
  • ragyogást és puhaságot nyújt a hajszálaknak

Hátrányok:

  • hatástalan
  • nem ápolja a hajat belsőleg
  • nehéz átlagos gyógyszertárakban beszerezni
  • kellemetlen aroma