Dove Pure Care Dry Oil

Hajtípus: minden

Fejbőr: bármely

Tulajdonságok: ragyogást, puhaságot nyújt, védi a hajvégeket

Formula: szilikonok és olajok

Palack: műanyag pumpás

Kapacitás: 100 ml

Dove Pure Care Dry Oil minden típusú hajat és fejbőrt ápol. Csupán egy kis mennyiségű kozmetikumot kell alkalmazni, hogy megtapasztalja összetett hatását. Már a kezelés elején megtapasztalja majd a hatásokat.

Mikor ajánlatos használni a Dove Pure Care Dry Oil?

A Dove Pure Care Dry Oil mindennapi hajápoláshoz használható. A kozmetikum hasznos lehet a hajformáláshoz; hajmosás után a hajszálak hidratálásához; hozzáadhatja a hajmaszkhoz és hajpakoláshoz. Napi szinten használhatja vagy időnként, egyszer hetente– a haj és fejbőr igényeitől függ. A Dove Cure Care Dry Oil belső és külső hatást fejt ki.

Melyek a Dove Pure Care Dry Oil tulajdonságai?

A Dove Pure Care Dry Oil univerzális használatot kínál. Számos tápanyagot biztosít a haj és fejbőr számára, ezért a haj gyorsabban nő és egészségesebb. Ráadásul, véd a külső káros tényezőktől, selymessé teszi haját és egészséges ragyogást varázsol. A Dove Pure Care Dry Oil könnyed formulája egyszerűen terjeszthető és gyorsan felszívódik. Nem zsíros.

Hogyan használjam a Dove Pure Care Dry Oil?

A Dove Pure Care Dry Oil három féle módon lehet használni. Jegyezze meg, hogy haját minden alkalmazás előtt meg kell mosnia, majd egy kis mennyiségű terméket masszírozza be ujjaival a fejbőrre. Egyébként ápolás céljából hajmosás előtt is használhatja: hagyja 30 percig hatni. Utána egy kímélő samponnal mossa meg haját. Továbbá, a Dove Pure Care Dry Oil hajmosás után is lehet használni a hajszálak hidratálása céljából és csillogó hatás elérése érdekében. A kozmetikum kitűnően működhet, ha hozzáadja egyéb kondicionáló termékhez, mint amilyenek a maszkok, balzsamok és szérumok.

Előnyök:

  • minden haj és fejbőr számára alkalmas
  • hővédelmet biztosít
  • fokozza a maszkok és kondicionálók hatását
  • táplál, puhít, fokozza a ragyogást
  • könnyed, nem zsíros formula
  • könnyű és gyors felvitel

Hátrányok:

  • néhány szilikont tartalmaz
  • műanyag, nem esztétikus palack