Kerastase Elixir Ultime Hajolaj

Hajtípus: mindegyik; különösen a vastag és sűrű

Fejbőr: normál

Tulajdonságok: hidratál, táplál, javít, véd

Formula: félfolyékony olaj

Üveg: pumpás

Űrtartalom: 125 ml

Kerastase Elixir Ultime javasolt minden hajtípusra normál fejbőrrel. Különböző módon használható és sok értékes tulajdonsággal rendelkezik. Ha haja átfogó ápolást igényel természetes összetevőkkel, kezdje el a kezelést. Ne’ várjon többé!

Mikor használjuk a Kerastase Elixir Ultime terméket?

Válassza a Kerastase Elixir Ultime terméket, ha haja helyreállítást igényel; elveszítette csillogását; nem bírja stilizálni a haját. A termék belülről és külsőleg is működik; ugyanakkor ápolja a fejbőrt. Használja a Kerastase olajt reggeli fésülés során, ha újjá szeretné építeni a hajvégeket, erősíteni és hidratálni haját. Akkor is használhatja, amennyiben haja és fejbőre tápláló összetevőket igényel.

Melyek a Kerastase Elixir Ultime tulajdonságai?

A Kerastase Elixir Ultime Hajolaj simít, ragyogást és lágyságot kölcsönöz. A termék négy növényi összetevőt tartalmaz, amelyek táplálják a fejbőrt. A kukorica olaj táplál, míg az argán olaj véd a napsugaraktól, sós víztől, szabad gyököktől és a környezetszennyezéstől. A Pracaxi olaj erősíti a hajhagymákat, megakadályozza a hajhullást, és a haj jobban ellenáll a különböző sérüléseknek. A kamélia olaj elképesztő és egészséges ragyogást varázsol a hajszálaknak.

Hogyan kell használni a Kerastase Elixir Ultime terméket?

A Kerastase Elixir Ultime hajolajnak számos használati lehetősége van. Alkalmazza a terméket stilizálás előtt, nedves és tiszta hajszálakon. Ezután szárítsa meg és szokás szerint formálja. Ugyanakkor stilizálás után is használhatja azért, hogy a haj ragyogjon és hosszantartó hatása legyen. A Kerastase Elixir Ultime nagyszerűen működik a napi hajápolás során. Védi a hajszálakat a külső káros tényezőktől, táplálást biztosít és segít helyrehozni a rakoncátlan hajszálakat.

Előnyök:

  • egyaránt táplálja a hajat és a fejbőrt
  • tápláló anyagokat szállít
  • véd a különféle külső hatásoktól,
  • megelőzi a hajhullást
  • csillogást és puhaságot varázsol
  • sok természetes összetevőt tartalmaz
  • többféleképpen lehet alkalmazni

Hátrányai:

  • túl édes és intenzív illat