Khadi Anti-dandruff Hajolaj

Hajtípus: zsíros

Fejbőr: problematikus, korpás

Tulajdonságok: erősít, csökkenti a korpásodást, tisztít

Formula: sűrű olaj

Palack: üveg cseppentő palack

Kapacitás: 100 ml

Khadi Anti-dandruff Hajolaj görögszéna és a mustár anyagokkal elkötelezett a zsíros haj és korpás fejbőr kezelésére. Ha egészséges fejbőrre vágyik és szép hajra, próbálja ki ezt a terméket. Nem fogja’ megbánni!

Mikor kell használni a Khadi Anti-dandruff Hajolajt?

A Khadi Hajolaj nem egy közönséges hajápolási termék. Tökéletes azok számára, akik fejbőr problémákkal küszködnek és azonnal helyreállítást igényelnek. Ha kis, fehér pelyheket vet észre a haján, a Khadi olaj segíteni fog. Ráadásul, ha haja zsíros és rakoncátlan, érdemes tesztelni a terméket. A kozmetikum egyben zsíros és száraz korpa esetében is segít.

Melyek a Khadi hajolaj tulajdonságai?

Fő feladata a korpa meggátolása. A görögszéna és a mustár kulcsszerepet kapott ebben a feladatban. A Khadi hajolaj számos egyéb természetes összetevőt is tartalmaz. Például, a szezámolaj és citrom hidratálják a fejbőrt, illetve eltávolítják el a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket. A teafaolaj és neem gyógynövény nyugtató és gyulladáscsökkentő hatást biztosít. A kámfor hasonló minőséget tanúsít (csillapít és lehűti a hajat). A mustárolaj fokozza a haj növekedését.

Hogyan kell hasznáni a Khadi hajolajt?

Használat előtt rázza meg a palackot ahhoz, hogy a formula folyékonyabb és rugalmasabb legyen – ezzel az alkalmazás könnyebb és gyorsabb. Ezután, válassza szét haját kisebb részekre és közé vigye fel a Khadi olajt. Az egész fejbőrt be kell fedni olajjal. Végezzen egy rövid masszázst ahhoz, hogy a fejbőr könnyebben felszívódjon. Egy órával később, mossa ki haját és hagyja, hogy önmagától megszáradjon. Ha éjszakára hagyja az olajt, az olaj hatása még láthatóbb lesz.

Előnyök:

  • segít küzdeni a korpa ellen
  • szabályozza a faggyúmirigy termelését
  • a haj és a hajhagymák erősebbek
  • nyugtatja az irritált fejbőrt
  • gyorsan felszívja az olajt

Hátrányok:

  • nem kellemes aroma
  • nagy palack ellenére gyorsan elfogy